Wie ben ik

Over mij

Johan van der Zanden

Wie ben ik

 

Hoi, ik ben Johan van der Zanden!
Samen met mijn vriendin Sanne zijn we ouders van 2 prachtige dochters. Ik hou van lekker eten, ben sportief aangelegd en ga graag een avontuur aan. Onlangs heb ik samen met een vriend van me een wandeltocht gemaakt in Noorwegen, waar we samen de Trolltunga hike bewandeld hebben. Prachtig, even genieten van al het mooie wat de wereld ons te bieden heeft. Verder ben ik gek op cijfers, iets waar ik me al meer dan 25 jaar mee bezig hou. Ik heb in het bedrijfsleven gewerkt als administrateur, controller en hoofd administratie. De afgelopen jaren heb ik als relatiebeheerder de contacten met klanten onderhouden. Ook heb ik inmiddels mijn opleiding als belastingconsulent afgerond en mag ik nu de titel MKB BC dragen waarmee je ook geregistreerd staat bij de Stichting Register Fiscaal & Financieel Advies (SFRA). Inmiddels ben ik gestart met de opleiding belastingadviseur.

Mijn fiscale kennis, proactieve manier van werken en ervaring in het bedrijfsleven is de ideale combinatie om jouw onderneming vooruit te helpen.
Ik ontzorg jou in je administratie en fiscale aangiftes, zodat jij je voornamelijk kunt bezighouden in waar jij goed in bent: ondernemen. Dit wil ik op een open en een toegankelijke manier doen. Jouw onderneming vooruit helpen, daar sta ik voor. Dit wil ik doen door niet alleen naar het verleden te kijken, maar met jou juist ook naar de toekomst te kijken. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan en kan je de juiste stappen maken om jouw onderneming vooruit te helpen.

Een administratie die afgevinkt kan worden, dat wil jij toch ook?